Se alla

Ge ditt stöd och gör Liberalerna starkare. Vill du bidra till att Sverige får fler liberaler vid makten efter nästa val? Vi har gott om idéer, men ont om resurser – vi behöver ditt stöd och engagemang för att kunna möjliggöra en Ny start för Sverige. Din hjälp behövs!

Liberalerna Göteborg valfond ekonomiskt stöd Swish

Ge en gåva

Swish: 123 – 520 94 08

Det enklaste sättet att bidra med en gåva är via Swish. Följ QR-koden eller klicka på länken nedanför för mer information om hur du blir månadsgivare eller ger pengar via postgirot.

Kom ihåg att ange ditt namn och personnummer samt skriv ”Gåva” i meddelanderaden. Vi får inte behålla anonyma bidrag.

Kampanjande Bergums fritidslantgård

Ge din tid

Ditt engagemang gör skillnad!

Genom att hålla dig uppdaterad och prata med grannar och vänner gör du en stor insats. Du kan även följa oss på sociala medier, dela och kommentera för att sprida det liberala budskapet.

Har du ännu mer tid kan du dela ut flygblad i ditt bostadsområde eller anordna ett homeparty och bjuda in en liberal kandidat.

Europadagen i Göteborg

Bli medlem

Var med och skapa det nya Göteborg!

Vill du ha en liberalare värld? Vill du påverka samhället? Vill du möte intressanta människor och diskutera politik? Då ska du bli medlem i Liberalerna. Som medlem kommer du att kunna påverka politiken och utveckla dig själv.

Det går jättebra att vara en passiv stödmedlem, men vi rekommenderar att komma på våra träffar, för det är roligare att vara liberal!