Liberalerna Göteborgs toppkandidater i valet 2018 är Robert Hannah på riksdagslistan, Helena Holmberg på regionlistan och Helene Odenjung på kommunlistan.  

Robert Hannah är utbildad människorättsjurist och valdes in i Riksdagen 2014. Robert är ledamot i civilutskottet.

– Integrationsutmaningen är en vår tids största frågor, såväl i Göteborg som i hela Sverige. Jag och Liberalerna kommer göra allt vi kan för att sluta klyftorna i vårt samhälle. Jag är oerhört glad över att få förtroenden att toppa Liberalerna Göteborgs riksdagslista, säger Robert Hannah (L), riksdagsledamot från Göteborg.

Helena Holmberg (L) är idag Ledamot av regionfullmäktige och ordförande i Angereds närsjukhus.

– Varje människa ska själv ha frihet att styra sitt liv, sin hälsa och sin framtid. Patienter stärks av makt och kunskap att välja. Jag är glad att få förtroende att toppa Liberalernas regionlista och är redo att möta väljarna i valet, säger Helena Holmberg (L).

Helene Odenjung är gruppledare och kommunalråd för Liberalerna i Göteborg samt 1:e vice partiordförande. Till yrket är Helene skeppsmäklare.

– Varenda barn i Göteborg ska få de kunskaper som hon eller han behöver för att kunna uppnå sina drömmar. Allt börjar med en bra skola. Jag är stolt över förtroendet från partiets medlemmar och jag är laddad att leda det liberala laget som ska vinna valet, säger Helene Odenjung (L).

– I en tid när nazister marscherar på våra gator och populister lockar med enkla lösningar på svåra problem – behövs ett starkt liberalt parti som försvar friheten och varje människas möjlighet att forma sitt liv, avslutar Helene Odenjung (L).

Här är Liberalerna Göteborgs kandidater i valet 2018.