Se alla
Axel Darvik, Simona Mohamsson och Eva Flyborg

Sommarhälsning från Liberalerna Göteborg

Vi är tillbaka den 7 augusti med ny energi

Fredag 7 juli 2023

Sommaren är äntligen här, och vi på Liberalerna Göteborg vill passa på att önska er alla en underbar sommar! Efter en intensiv period med politiskt arbete och engagemang tar vi nu lite välförtjänt ledighet för att ladda om batterierna inför höstens utmaningar.

Under semestern kommer vårt kontor gå på lågvarv, och våra politiker och medarbetare kommer att njuta av välbehövlig tid med familj och vänner. Vi tror på vikten av att ta pauser och koppla av för att vara på topp när vi återvänder till arbetet. Det är genom att vila upp oss och få ny energi som vi kan fortsätta att kämpa för de värden och visioner som Liberalerna Göteborg står för.

När vi återvänder den 7 augusti kommer vi vara fyllda med förnyad kraft och entusiasm inför framtiden. Vi ser fram emot att påbörja vårt arbete inför Europaparlamentsvalet som äger rum den 9 juni 2024. Detta val är en möjlighet för oss att påverka och forma den politik som kommer att påverka oss alla på en europeisk nivå. Vi uppmanar alla våra medlemmar och engagerade medborgare att också ta denna tid till att vila upp er och samla energi, för när vi återvänder ska vi tillsammans kämpa för att främja våra liberala värderingar och driva vår vision för Göteborg och Europa framåt.

Tills dess önskar vi er en fantastisk sommar fylld av glädje, vila och återhämtning. Passa på att njuta av allt det vackra som vår stad har att erbjuda. Vi ses igen den 7 augusti – redo att ta itu med nya utmaningar och arbeta för att göra Göteborg ännu bättre!