Liberalernas kansli på Rådhuset i Göteborg söker dig som delar våra liberala värderingar och som med driv och nyfikenhet vill bidra i arbetet att göra Göteborg mer liberalt.

Som politisk sekreterare arbetar du nära kommunalråd, övriga medarbetare på kansliet samt med partiets fullmäktigegrupp. Du kommer även att arbeta tillsammans med våra förtroendevalda i nämnder och styrelser.

I din tjänst svarar du för ett eller flera sakområden i beredningen av ärenden till kommunstyrelsen och kommunfullmäktige. Du kommer även att ha kontakt med Liberalernas förtroendevalda, medlemmar och väljare samt med andra partier och anställda i staden.

Det dagliga politiska arbetet innebär att kunna växla mellan långsiktiga och dagsaktuella frågor. Strategiskt tänkande och förmåga att kunna prioritera och analysera är viktiga egenskaper, likväl att kunna fatta snabba beslut.

Vi söker dig som är van vid att ta ansvar, arbeta såväl självständigt som i grupp och är stresstålig. Du behöver kunna arbeta med flexibla arbetstider och under obekväm arbetstid. Självklart delar du de liberala värderingarna och har god kännedom om Liberalernas politik.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från politisk verksamhet, adekvat utbildning/högskoleutbildning samt är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Sociala medier är en del av din vardag.

Tjänsten är på heltid med förordnande från till 2019-01-01 till 2022-12-31, med provanställning i 3 månader. Särskilda anställningsvillkor gäller och individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Är det något för dig?
Vi vill ha din ansökan senast 10:e december. Ansökan och CV skickas till helene.odenjung@liberalerna.se.

Frågor om tjänsterna besvaras av Pär Gustafsson via 0761-450 110 alt par.gustafsson@liberalerna.se.